lauantai 12. huhtikuuta 2014

Täältä tuleee PICUU!!

Helloow kaikki ihmiset siellä ruudun toisella puolen! Näin aluksi haluan sanoa/pyytää ettette tuomitsisi ihan heti ihka ensimmäistä postaustani ;P Kiitos vielä Nellie-Hörhöselle kun jaksoi liittää mut tänne. Pahoittelen vielä nopeasti postauksen laajaa puutetta kuvien ja ehkä tekstinkin suhteen mutta asiaan! Pari päivää sitten syntyi talliin uusi (yllätys yllätys) oripoika (Nellie mainitsi orien runsaan syntyvyyden muutama postaus sitten).

Suunnitelmissa oli appaloosaori, mutta mielestäni tämä veitikkainen muistuttaa läskiä ponia. Rotua en kuitenkaan vaihda, antaa olla hieman lihavamman puoleinen appaloosapoika zD Nimeksi annoin jo heti suunnitelmissa The Mess "Themex" (suom.Sotku) ja nimi sopii heposelle ihan hyvin, koska kaulan väreillä tehdyt pilkut suttaantuivat ompeluvaiheessa, kun jouduin kauheasti sitä kääntelemään.

Rakenne ei ole ihan paras, korvatkin meni vahingossa liian eteen, mutten jaksanut purkaakaan ;[)

Ekaa kertaa selässä :]


Toissapäivänä myös ratsastelin Themexillä jonkin aikaa. Aluksi vähän ihmeteltiin selässä istumista mutta siihen totuttiin yllättävän nopeasti. Huomasin orin olevan kovin keskittynyt muihin hommiin kuin ratsastukseen ja Themex vilkuilikin aina vähänväliä kentän reunassa olevia esineitä. Eräs jalkapallo kiinnosti erityisen paljon ja välillä oli pakko pysähtyä kesken voltinkin tuijottamaan yhtä valkoista palloa! Ei siinä muu auttanut kuin viedä hevonen sen pallon luokse katsomaan sitä. Sen jälkeen sujui ihan rauhallisesti ja ori pystyi jokseenkin keskittymään ohjeisiini.


Jee! Pallo!
Kouluratsua tästä ei tule, sen tiedän ennustaa. Themex on hirveän vaikea edes taivuttaa voltille tai kulmiin ja orin päätä on vaikea saada muotoon. Toimisikohan western tällä paremmin? Esteitäkin tosin menee innolla. Mutta jos Themexistä tulisi sellainen yleisratsu, tuntihepan tapainen monitoimipakkaus ;P

Tänään teen ehkä toisenkin postauksen, kun pääsin kunnon koneelle (onnenpäivä).. Ajattelin kuvailla hieman Themexiä ja jos vaikka saisin sivutkin aikaan :]

Kevättä odotellessa..
Terveiset Themexiltä :[)
~Picu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti