maanantai 7. huhtikuuta 2014

Nuorukainen Lucas -tuleva kisaponi?


VP Last Soldier
                            
Elikkäs tässä on VP Last Soldier :) Sen ja Novan ja Mayn tiedot tulevat nettisivuille kun vain saisin niille kuvat. Tämä läppärini kun ei niitä sinne suostu laittamaan! Ylin kuva on Lucasin luonnos ennen kuin edes leikkasin sille kaavoja, vähän erilainen mutta kuitenkin aika samantyyppinen (kuten huomaatte, kuva on kastunut, äiti kasteli kukkia, olen hyvin vihainen) Lucasin suitset on tehty huolella, mutta silti niihin tuli aika paljon virheitä.. Esimerkiksi solki tuohon edessä olevaan lisäturparemmiin meni väärin..



Lucasin kanssa treenattiin vähän mahdollisiin kisoihin/näyttelyyn Tampereen Hevosmessuille, mutta tulinkin kipeäksi niin en sitten sinne päässyt, eikä päässyt siis Lucaskaan. Onneksi ehdittiin silti viikonloppuna treenailla omaa kuntoa paljon jo lauantaina terveinä, niin sai Lucaskin jo hyvän koulutuspohjan.

Ratsasteltiin maastossa ja laukkailtiin hiekkateillä, hypittiinkin vähän maasto-esteitä. Welsh-ori on tulevaisuuden lupaus, siitä tulee melko varmasti hyvä kisaponi ja oiva estehevonen! Pidetään peukut pystyssä Lucaksen tuleville koitoksille!


-Nellie (ja Lucas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti