keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Vähän ehkä elossa vielä tämä blogi

Hehee hei kaikille! Harmittaa hirmuisesti kun ei täällä blogissa paljon ole mitään luettavaa teille lukijoille (jos niitä nyt on yhtään :'D)

Aktiivisimmillamme (öh, äidinkieli hjälp) olemme insagramissa, koska sinne on jotenkin niin helppo postailla kuvia ja kuvateksteissä harvemmin mitään asiaa tarvii ollakkaan. Jos tänne blogiin kuitenkin jotain sais väsättyä.

Tänään, oikeastaan menee jo eilisen puolelle, tein vähän tilaria ja ulkoilutin enkkutäyskäritammamammaa Klimppiä. Oli kerta niin kiva sää, että raahasin pehmoisen vilttini ulos takapihan nurmikolle ja asettauduin auringon lämpöön ompelemaan kirjavan tilarin naamaan laikkua. Samalla kuuntelin snadikajarista musiikkia ja lauloin epävireisesti mukana. Onneksi kukaan ei ollut kuulemassa. Paitsi Glimt ja syntymätön pikku tilariraukka, josta muovautuu luultavasti ongelmahevonen kuultuaan mun lauluäänen.

Siinä samalla hyvärytmisen musiikin tahtiin innostuin hyppäämään yhtä pystyä mammalla. Koitin keskittyä tyyliin, en niinkään korkeuteen. Ongelmana on nuo jalat jotka joskus kääntyy ulospäin aivan luonnottomasti taikka sitten varpaat kipristyy hölmösti sisään päin. Välillä taas tulen puoliksi sivuttain alas, joka on kaikkein ärsyttävintä, koska silloin ei voi jatkaa suoraan esteen jälkeen.

Näissä molemmissa(ja kylläkin kaikissa) kuvissa jalat menee tolleen ärsyttävästi sisäänpäin ja taaimmainen polvi sivulle. Tätä tyyliä koitan hioo suoremmaksi, että polvet suuntaavat eteenpäin, nilkat suoristuu nätisti ja korkeitakin esteitä voi mennä puhtaammalla tyylillä.  
Stylish fab lasku ja läskimuskelikäsi
Eikä, polvessa reikä! :D Mutta Klimpillä ihana ilme <3
Tää kuva on tosi onnistunut, johtuneekohan matalemmasta esteen korkeudesta. Sähelsin itselaukaisimen kans niin paljon etten kerennyt tippunutta puomia nostamaan, vaan viskasin sen tuohon alapuolelle kauniisti. 
Bailabaila

Hyvä kuvasarja rumasta hypystä jota inhoon yli kaiken, jos ponnistus epäonnistuu. 


Hjälph! Cant get over this..


On se vähän pullea. Mutta niin lutunen, joka taitaa olla ainoa heppaseni, jolla olen monet kerrat päässyt este-ennätykseni 120cm. Mahtaiskohan olla mahdollista saada yhteinen este-ennätyshaave 130cm rikki.. 

No siis joo, kyllä mä tein niitä heppojakin, mutta eipä niistä erityisen mielenkiintoista kuvamateriaalia saa vielä niin raakileina. Ylempi kuva on toissapäiväiseltä, jolloin raahasin viltin pihalle ja tein Kht Avenuen heppasen valmiiksi.

Hassusti joka kuukausi kaikilla tilareilla on sattumalta joku tietty etiketti. Esim. tässä kuussa kaikki kolme tilaria oli tummanruskeasta ja valkoisesta velboasta; kaksi kirjavaa painttia ja yksi pv ruuna piirrolla. Tämän pv ruunan ulkonäkö miellytti omaa silmää, tykkään sen piirrosta kovasti, koska se tekee hevosesta sporttisen oloisen. Mitähän ens kuussa popula halajaa? Ai niin, päätin luopua tilauspaikkojen arvonnasta jo ensimmäisen kerran jälkeen, koska mielestäni 'Nopeet syö hitaat' on kätevämpi. Silloin ne, jotka ovat jo kauan odottaneet pääsevänsä tilaamaan multa, niin voivat terästäytyä ja varata nopeasti tilaripaikka kuun alussa, kun otan taas tilauksia vastaan.

Nyt haluan mennä vain nukkumaan, kello tikittää 2.17, hups meni vähän myöhäseks. Huomenna, siis tänään nähdään Nellin kanssa, luvassa ainakin instagramiin huimaa päivittelyä ja ehkä jos kun myös tänne blogiinkin!

Hyvää yötä ja huomenta kaikille!
Terkut Klimppi mammalta
~Picu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti